Ανακοίνωση του γραφείου μας

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Παρά τον τεράστιο όγκο προβλημάτων κατά τη διάρκεια εισαγωγής και επεξεργασίας εισαγωγής στοιχειών στο σύστημα, το γραφείο μας και το δίκτυο συνεργατών του κατάφερε να εντάξει και να δεσμεύσει τους ανάλογους πόρους που αντιστοιχούν σε 26 ενδιαφερόμενους με συνολικό προϋπολογισμό άνω των 800.000 ευρώ.

Με τις συγκεκριμένες υποβολές έκλεισε και το γραφείο μας το “Εξοικονομώ 2020” στο οποίο στο σύνολο των Περιφερειών της χώρας μας εντάχθηκαν 34 αιτήσεις, με προϋπολογισμό που ξεπερνά το 1.000.000 ευρώ.

Ευελπιστούμε στο μέλλον να υπάρξει μεγαλύτερος σεβασμός προς τους ενδιαφερόμενους, όπως επίσης και στους μηχανικούς και τον τεχνικό κλάδο, αναφορικά με τον τρόπο εισαγωγής στο πρόγραμμα.

Τέλος, το γραφείο μας οφείλει ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για την τεράστια εμπιστοσύνη που έδειξαν τα νοικοκυριά της Αλμωπίας και όχι μόνο, ελπίζοντας στην βελτίωση της πλατφόρμας από το Υπουργείο στον επόμενο κύκλο, ώστε όλοι να διεκδικήσουν τις πιθανότητες ένταξης τους στο πρόγραμμα επί ίσοις όροις.

Τεχνικό Γραφείο Τσίμας
Τεχνικές Υπηρεσίες – Υπηρεσίες Συμβουλευτικής (ΕΣΠΑ) – Κατασκευές Δημοσίων και Ιδιωτικών Έργων | 4ης Νοεμβρίου 3, Αριδαία | 6972355532 & 2384500153
www.tsimas.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *