Τίτλοι τέλους με τις πολυκατοικίες για το Εξοικονομώ-Αυτονομώ, σε όλες τις Περιφέρειες • Πως κινήθηκε η υποβολή αιτήσεων

Δείτε τα διαθέσιμα κονδύλια ανά Περιφέρεια στον ακόλουθο πίνακα:

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά που δίνεται η δυνατότητα υποβολής αίτησης για πολυκατοικίες σε ξεχωριστή ημερομηνία από τις μονοκατοικίες και τα διαμερίσματα, οπότε περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε πως θα κυλίσει η σημερινή διαδικασία. Σε αντίθεση με το τι συνέβη κατά τη διάρκεια υποβολής μεμονωμένων αιτήσεων, η απουσία demo για τις πολυκατοικίες, τα προβλήματα με την έκδοση ΑΦΜ, η έκδοση εγχειριδίων λίγες μόλις μέρες πριν την έναρξη υποβολής αιτήσεων καθώς και η υποχρεωτική συναίνεση μεταξύ των ιδιοκτητών, είναι ζητήματα που ενδεχομένως παρατείνουν το χρόνο εξάντλησης των κονδυλίων.

Update:

Λίγο πριν τις 11.30 έφτασαν οι πρώτες πληροφορίες για εξάντληση των διαθεσιμων κονδυλίων στην Περιφέρεια Ηπειρου, ενώ sτη συνέχεια, γύρω στις 12.15 φαίνεται πως εξαντλήθηκαν οι πόροι και για την Πελοπόννησο.
Η Περιφέρεια Αττικής, η οποία συμμετείχε με τα περισσότερα κονδύλια, φαίνεται πως τα εξάντλησε γύρω στις 14.00 ενώ λίγο μετά τις 16.00 τελείωσαν τα διαθέσιμα κονδύλια για την Περιφέρεια Κρήτης.
Oι υπόλοιπες Περιφέρειες φαίνεται πως συνεχίζουν κανονικά. Όμως, θα πρέπει εδώ να σημειώσουμε πως σύμφωνα με email μηχανικών, υπήρξαν αιτήσεις σε διάφορες Περιφέρειες, οι οποίες κατά την ολοκλήρωση της υποβολής τους λόγω σφάλματος του πληροφοριακού συστήματος, φαίνεται πως δέσμευσαν μηδενικό προϋπολογισμό. Υπάρχει λοιπόν το ενδεχόμενο να παραμένουν διαθέσιμες κάποιες από τις Περιφέρειες λόγω αυτού του σφάλματος.

Τσίμας Ε. Αλέξανδρος
Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός – Πολεοδόμος Ε.Μ.Π.
4ης Νοεμβρίου 3 , Αριδαία / Τηλ: 6972355532 & 2384500153
Email: tsimas.al@gmail.com / www.tsimas.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *