Εξοικονομώ-Αυτονομώ: Τίτλοι τέλους σε περίπου 18 λεπτά για την Περιφέρεια Θεσσαλίας!

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» ολοκληρώθηκε σήμερα για τις Περιφέρειες, με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας είναι ο τρίτος μεγαλύτερος (μετά την Περιφέρεια Αττικής και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας) και αγγίζει τα 84.000.000 ευρώ.

Τα σημερινά αποτελέσματα

Σύμφωνα με πληροφορίες που έστειλαν μηχανικοί στο B2Green, φαίνεται πως τα διαθέσιμα κονδύλια εξανεμίστηκαν περίπου σε 18 λεπτά, με την εμφάνιση των γνωστών κολλημάτων του πληροφοριακού συστήματος, όχι όμως στο βαθμό που παρουσιάστηκαν κατά τη διαδικασία υποβολή αιτήσεων για τις προηγούμενες Περιφέρειες.

Σε συνέχεια της ολοκλήρωσης της σημερινής διαδικασίας, ο Πρόεδρος Ν.Ε ΤΕΕ του Ν. Τρικάλων, κ. Νικόλαος Λιάκος, δήλωσε τα εξής:

“Εύχομαι μετά και τη σημερινή παρωδία, τέτοιου είδους προγράμματα που ευτελίζουν το ρόλο του μηχανικού απαξιώνοντας το επιστημονικό μας υπόβαθρο να πάψουν να υφίστανται δια παντός.

Το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση είναι ότι “οι μηχανικοί δεν θα μπούμε εκ νέου και για κανένα λόγο σε αγώνα ταχύτητας και σε διαδικασίες που προσβάλουν την ίδια μας την υπόσταση”.

Περιμένουμε πλέον την ενημέρωση του ΥΠΕΝ με τα επίσημα αποτελέσματα για τη Θεσσαλία.

Τσίμας Ε. Αλέξανδρος
Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός – Πολεοδόμος Ε.Μ.Π.
4ης Νοεμβρίου 3 , Αριδαία / Τηλ: 6972355532 & 2384500153
Email: tsimas.al@gmail.com / www.tsimas.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *